Polica privatnosti (zaštita podataka)

TKO SMO MI?

Konjički klub Istra Star, Vrčevan 11, 52203 Medulin, OIB: 98253350235; istrastarranch@gmail.com

Adresa naše web stranice je: https://istrastar.com

GDPR PRAVILA PRIVATNOSTI

Konjički klub Istra Star poštuje Vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka. Prikupljanje, korištenje i obrada Vaših podataka provodi se u skladu sa zakonskim odredbama.

Ovom policom privatnosti uređuje se način postupanja s osobnim podacima kojima raspolaže Konjički klub Istra Star.

Pristankom na upotrebu kolačića u skladu s uvjetima ove politike prilikom prve posjete našoj web stranici dopušta nam upotrebu kolačića svaki put kada posjetite našu web stranicu.

KOLAČIĆI (COOKIES)

Naša web stranica koristi kolačiće. Kolačići mogu biti trajni ili sesijski. Trajni će se kolačić pohraniti u web preglednik i ostati će važeći do određenog datuma isteka, osim ako ga korisnik ne obriše prije roka. Sesijski kolačić istječe na kraju korisničke sesije – pri zatvaranju preglednika. Među njima, kolačići koji su kategorizirani kao potrebni pohranjuju se u vaš preglednik jer su neophodni za rad osnovnih funkcija web stranice. Također koristimo kolačiće trećih strana koji nam pomažu analizirati i razumjeti kako koristite ovo web mjesto. Ovi kolačići će biti pohranjeni u vašem pregledniku samo uz vaš pristanak. Također imate mogućnost isključiti ove kolačiće što se može negativno odraziti na upotrebljivost i funkcionalnost web stranice. Blokiranjem kolačića nećete moći koristiti sve značajke na našoj web stranici.

KOJE PODATKE KORISTIMO I KAKO IH OBRAĐUJEMO?

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno ostavljeni (najčešće su to ime i prezime, adresa, kontakt broj i email adresa te datum rođenja). Prilikom komunikacije Vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti.

Osim toga, možemo prikupljati podatke o posjetima i korištenju ove web stranice, uključujući način pristupa, trajanje posjeta, pregledane stranice, vašu IP adresu, vrstu i verziju preglednika i operativni sustav.  

U KOJE SVRHE KORISTIMO OSOBNE PODATKE KORISNIKA?

Vaši se osobni podaci koriste u svrhu kontakta, odgovara na upit i osnovne komunikacije. Također se mogu koristiti u svrhu promoviranja naših usluga. Vaši se podaci mogu koristiti za slanje izvoda, računa i podsjetnika o plaćanju i prikupljanje plaćanja od vas, za slanje obavijesti putem e-pošte i ostale primjene.

OTKRIVANJE OSOBNIH PODATAKA

Za razumne potrebe utvrđene u ovoj politici možemo otkriti vaše osobne podatke bilo kojem od naših zaposlenika, članova i drugih partnera. Podatke možemo otkriti samo u onoj mjeri u kojoj se to od nas zahtjeva po zakonu, u vezi s bilo kojim tekućim ili budućim pravnim poslovima, radi uspostavljanja, ostvarivanja ili obrane naših zakonskih prava te bilo kojoj osobi za koju opravdano vjerujemo da se može obratiti sudu ili drugom nadležnom tijelu radi otkrivanja tih osobnih podataka, te kada bi, prema našem mišljenju, taj sud ili vlast s razlogom vjerojatno naredio otkrivanje tih osobnih podataka.

PRAVNA OSNOVA ZA KORIŠTENJE PODATAKA

Podatke koje nam ustupite putem web formi i kontakt obrazaca dajete nam na korištenje uz dobrovoljnu privolu.

KOLIKO DUGO ZADRŽAVAMO VAŠE PODATKE?

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe (usluge), osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja.

U slučaju davanja privole za obradu podataka, podatke čuvamo sve dok privola ne bude povućena. U slučaju da od nas zatražite brisanje Vaših osobnih podataka, isti će biti odmah izbrisani iz svih naših evidencija.

Svi osobni podaci koji više nisu potrebni uništavaju se na siguran način.

U slučaju postojanja određenih pravnih zahtjeva, pohraniti će se oni podaci koji su potrebi u dokazne svrhe kao i u svrhe obrane naše pravne pozicije i to u razdoblju od najduže pet (5) godina, odnosno sukladno odgovarajućem Zakonu.

PRIJENOS OSOBNIH PODATAKA TREĆIM OSOBAMA

Osim kako je predviđeno u ovoj politici, nećemo trećim osobama davati vaše osobne podatke. Poduzet ćemo razumne tehničke i organizacijske mjere opreza kako bismo spriječili gubitak, zloupotrebu ili promjenu vaših podataka.

VAŠA PRAVA

Sve dodatne informacije, svoje pravo na brisanje, ispravak i nadopunu svojih osobnih podataka možete zatražiti putem maila istrastarranch@gmail.com.